Ontdek de Intuition Preference Advies

voor de lekkerste koffievariaties

Eindelijk, de nieuwe Krups machine is vanaf nu te verkrijgen! De machine heet de 'Intuition' omdat je volledig op je intuïtie kunt afgaan bij het maken van je keuzes. Je kunt de machine afstellen, zoals jij dat prettig vindt en al je voorkeuren heel makkelijk terug te vinden. Hierdoor is de machine super gebruiksvriendelijk en daar wordt de barista in mij helemaal gelukkig van. Koffie is voor iedereen heel persoonlijk. Daarom wil je het kunnen afstellen op ieder z’n voorkeuren. In dit blog laat ik je zien wat er fijn en uniek is aan de Intuition. ​Bekijk de video!

SMART SLIDE TECHNOLOGIE

Wat prachtig is aan deze machine is dat je op het bedieningsscherm door het menu kunt scrollen naar je koffie en deze snel en gemakkelijk kunt selecteren. Vervolgens kan je de koffie afstellen naar jouw persoonlijke voorkeur. Hoe sterk wil je de koffie hebben? Hoeveel ml koffie wil je drink enz. 

    

KOFFIEPROFIEL CREEREN

En jouw persoonlijke voorkeur kan je meteen in je eigen profiel zetten. Dus deze machine leert jou kennen! En al jouw voorkeuren worden onthouden. Je kan zelfs je koffiesamenstelling opslaan op basis van een bepaald moment: ochtend/middag/avond/weekend/doordeweekse.

        

LICHTSIGNALEN

Doormiddel van gekleurde verlichting, ook wel de lichtindicatoren genoemd, laat de machine zien wat ie doet en of er onderhoud nodig is. Als er iets moet worden bijgevuld, of worden geleegd, dan geeft de machine subtiele rode verlichting. Als de machine de koffie aan het maken is, dan gaat het licht langzaam aan en uit. Als een hartslag. De kleur van de lichtindicator kan je ook instellen zo kan je de machine customize. 

    

GEMAKKELIJK IN GEBRUIK

Helemaal achter in het menu vind je de knop 'settings'. Hier kan je heel veel instellingen vinden (handig!). Bijvoorbeeld hoe laat je de machine aan wil hebben ochtends. De temperatuur van de koffie. Het reinigen van de machine is uiterst eenvoudig etc.

    

Ik sta helemaal achter deze machine. Los van het uiterlijk, de mogelijkheden zijn geweldig. En vooral het feit dat je deze machine puur op je gevoel kan bedienen. Want dat is wat veel mensen niet doen. En door alle mogelijkheden van dit apparaat hoop ik dat men veel meer gebruik gaat maken van alle instellingen.

Cheers! Jeroen

 

Frozen Bubble Coffee

Koffie met tapioca bolletjes
Bekijk de video! Wie kent ze niet? Die geweldige foto’s op Instagram van die gekleurde...
Lees meer

Bulletproof koffie

Voor urenlange concentratie en geen hongergevoel
Bekijk de video! Januari is de maand van de balans. Alle trucs worden uit de kast gehaald om af...
Lees meer

Koffie in een cone

Feestelijke koffie uit een ijshoorn
Bekijk de video! December vraagt om iets feestelijks. Kerst vieren we waarschijnlijk in select...
Lees meer

Dirty Bounty Coffee

Kokos en koffie gaan perfect samen
Bekijk de video! Er zijn natuurlijk 99 redenen te bedenken om geen Bounty in je koffie te doen....
Lees meer
KRUPS koffieaparaat
Krups koffiemachine voor thuis

Thuis lekkere koffie maken met een volautomatische koffiemachine van KRUPS?

Naar de Evidence series